Donatie.

Doordat ik/wij   [m,n man en ik]  ALLES ZELF bekostigen ,dus EIGEN initiatief ,zijn we ALTIJD erg blij met donatie,s van buiten af,dit maakt het voor ons mogelijk om het PROJECT te blijven onderhouden/steunen.  DANKBAAR ……. dat er mensen zijn die ook EEN WARM HART hebben voor KENYA [of een ander GOED DOEL]   Zie hier onder het besluit van een vereniging,die ONS een WARM HART toewensen…..Mag dit gebaar een VOORBEELD zijn voor anderen.

ALLEEN GA JE SNELLER,MAAR SAMEN KOM JE VERDER. [mijn lijfspreuk]

In de Algemene Ledenvergadering van 26 november 2012  van de Philatelistenvereniging Boxmeer e.o. is, naast het besluit tot opheffing van de vereniging, besloten om het saldo van de spaarrekening te don.neren aan twee goede doelen.

Beide goede doelen ontvangen elk 50% van het batige saldo

We mogen zeggen dat het een FANTASTISCH bedrag is ,wat we graag weer GOED gaan gebruiken en inzetten voor HUISVESTING/SCHOLING/GEZONDHEIDZORG/VOEDING… ect ect…..

.ASANTE SANA   voor deze mooie gift.

 

Geen kerstkaarten verstuurd,door heel lieve kennissen ,waarvan de opbrengst 50 euro [ uitgespaard door de postzegels] bij ons in het project kwam.[2x]

Op de workshops krijg ik ook geregeld wat toegestopt om dit te sponsoren aan de kids in Kenia [ en soms via mail of bankopdracht ] wil graag wat namen vernoemen:

Mevr.Jordans /Coby/Jaquelene/Sandra/Petra/Kelly/Joke/Josefien/Gerry en Jo oppers /Collega,s en Henk smits]

Van ERIC,spiritueel coach kregen we het bedrag van 22,50 euro toebedeeld .Dit was gedoneerd op een mediumavond

Wat een mooie initiative <3                                ASANTE SANA [erg bedankt]     HILDA